20131014

Pung pang pung pang dengan dak chickers

Assalamualaikum 

Totototototototototototototo~~~~

Salam aidiladha 1434H chuoolsssss! May Allah ease our day. May Allah bless our life. May everything just in a good condition. Aku lah rakyat mesia yang haypi kerna harini tidak perlu ke kelas untuk berlajar wkwkwkwkwkwe. Its public holiday kan. Selain public holiday tu, jangan lupa ingat sikit peristiwa kenapa adanya hari raya qurban ni ye. Jangan chuolss ingat cloudy meat ball 2 jea k hambar ~~

So, last weeks ke last two weeks, i've went to the TheMabelesChickers meeting :) Siryes aku rindu dorang semua like keraji yknow keraji. Since weals dah habis sekolah,semua dah buat hal sendiri. kerja la belajar la menggemuk la memacam la. Actually, weals nak plan lama dah for this. Asyik tunda. Since puasa lagi. 

Pagi ahad tu paan amik aku kat lapangan. Naik kereta dengan dia, siryes kereta dia wangi. Bersih hahahaha yelah mana sekarang kan jarang lelaki nak jaga kereta dorang sendiri. KALAU RASA NAK LAKI PEMBERSIH AYUH MENELEPON 03-8000-8000 DATANG MEMBANTU! HEY! HEY! ._. So, paan amik around 1220. Huda came from johore since she lived there kan. Ajib pula datang sdn bhd lepas jaga adam :D acuuuuuuuu kannn hikhik ^^

yAYYYyyay yaypi kids everrrr is us ^^

Lepas jea Ajib datang, weals pun terus masuk mall. Agenda utama ialah karaoke-session. 3 Jam melalui sesi mengerah anak tekak itu adalah suatu like omg sangat lol sebab gua paling lama dera deria tekak pun sejam so dengan dorang nih lama la sebab dalame tak jumpa selain memasing ada bakat yang terpendam kan so moeh la kita kaloke. Gitew~~


Seronok sangat like siryeslyyyy we had such a great day ever! ;D gelak jea manjang dalam bilik tu. Before that, banyak suggestion from dorang nak bilik ada theme like japanese style la, vvvvvvvvip la madang semua curlaaas sangat hehehe. The feeling that you get when you're hanging out with your bestfriends is sooooo great kan! hiks. Lagi best cikdidy dapat naynyi lagu feberet dia like siryeslyyy amagad lol kenapa gua rasa macam gua terlalu emosi ketika menaip. K.

Antara feberet songs gue lagi feberet setengah mati merinduimu zzzzzz 

Habis 3 jam tu kitorang keliling satu mall. Of course la dorang kena teman I masuk popular kan kata peshinta buku-buku. Tapi, dak paan nih kata bosan. So I pun cepat cepat la settlekan benda yang i nak beli then we were off to mcdonalds ^^ 



Our last place is the rockgarden. Only in my place kan you will found rockgarden. Gua pun dop tau kenapa dorang panggil rockgarden. It aint because of the garden is full with rock but i dont know why but nevermind la my a bunchy of photos are more interesting kot K. Hambar la cikdidy timkaiiiiiii la hambar hekkkkk :p

The faces. The haypi one from us jejak kasih kannnnn haruslah begitu mokanya ^^

It's a wrap on 6pm i guess. Kami pun pulang la ke pangkuan keluarga tershinta. Siryes best sangat. Cerita sana sini. Gelak sana sini. Terima kasih chickers. Plan for something great next time. Thanks for the lovely day:) Cikdidy suka!

Bye!