20130131

Kelopak berguguran dua.

Assalamualaikum

Hi. Saya nasi. *kelip kelip mata*

Nasi tu sedap. Serioussssssss TAK TIPU. Yang macam sardin sambal kat atas nasi tu pun sedap sebab dia ada combination between cendawan,telurrrrrrr separuh masak,ayam,cili hijooo,udang, sambal. Hmmm hmmmm *ratah kucing* Tapi jangan nikmat sangat makan tu sebab rasa dia macam lelembik masuk kerongkong. Macam geli -______- hikhik. Teruknya kuasa seJUTA I ni dah makan kutuk. Dah hadam. Dah buang. Eeeeeeee by the way, ini hari sudah masuk bulan DUA. Tajuk entry kekonon boleh buat novel then adapt jadi drama *Hulur dekat SUHAN MOVIES* Abang Rosyam pleaseeee? Mana tahu boleh jadi hitsss macam Setia Hujung Nyawa. Tapi ost dia i i i i i hmmmmmm serba salah nak cakap karang kena bashingggsinggsingg abcdefghijkl. Adalah lagu yang I tak suka. Hikhik. 

Hi. Wo Bu-Lan. Ni? Aherherherher

Pejam celik buka mata balik dah masuk bulan DUA. Seriously saying rasa macam baru semalam I tengok bunga api dari flat tengah malam you knowww rasa macam 'WAAAAAHHH THISIST' .Dah bulan DUA weh lagi berapa kali tidurrrrrrrr = RESULT SPM. Semalam isi UPU semua Mommy yang decide I duduk tepi adalah kekomen sikit tapi memang I ikutlah apa course yang mommy pilih. Payah juga jadi sastera-ian. Nak nak yang tak minat maths macam I. Susah nak decide apa yang I nak. Susah susaaaaaaaaaaaaaah *menangis*

Orang kata bulan DUA ni bulan berkasih sayang. Valentinessss dayy kekdohhnya. Kita muslim, islam tak payah lah ikut benda tu semua. Nanti keluar lagi baby yang tak berdosa tak nak baby jangan buat boleh tahu tak dosa esok nanti kat akhirat dia datang balik hangpa tak takut dosa ke?! Allah maha adil. Islam ni mudah. Indah. I dulu jahil juga lama lama baru I sedar. Ayuh lah rerakan kita bangkit, tegakkan agama kita. Jangan bikin malu, hekk alahhh apa ni sama jek comolot nyium lok lok ee ee ee ee ee malu ahhh dengan non-muslim. Diorang pun tahu kot. Setiap hari adalah hari berkasih sayang. Banyak cara nak tunjuk sayang ; bagi nasi mangkuk tingkat kat tunang ke, pengat pisang ke, yang paling bagus doa kan la untuk orang yang kita sayang. Lagi jimat. Tak yah keluar duit hantaran. Aherherher.

Flower girl xx

Semoga bulan DUA terus memberi kebaikkan kepada kita. Selalu kita berdoa agar diberikan rahmat oleh Allah untuk terus maju dalam hidup. DUNIA AKHIRAT. In shaa Allah *genggam lesung pipit*