20121226

Unexpected.

Assalamualaikum


Retis dan ustazah pilihan @AqilahMohamad

Hi. Sudah lama saya pendam perasaan ini. Semakin hari semakin membuak buak perasaannnya umpama air panas yang menggelegak yang sudah ready untuk di siramkan ke atas badanmu. Ya,badanmu. Atas kesibukkan yang ketara --' barulah hari ini saya mampu menarik nafas lega. Mampu menaip segala galanya. Segala perasaan. Segala isi hati.*slurpppp kopi jantang* Kau mampu? --'



Pernah baca ini buku? Pernah tak pernah pernah tak pernah tak pernah tak *cabut kelopak bunga* Maaf Keknna. I pinjam ayat you kejap. @NurrulAnna. K. Banggalah Keknna tak tidur seribu bulan nama dia I sebut dalam blog by the way back to the basic. Ini buku mampu membuatku lelah tidak tentu arah. Aku lemah malah rentan tanpamu Brian --' Ini buku sangat menarik untuk dibaca herher malah kalau ini buku diadaptasikan ke film film please please please sila lah TAYANG DI MALAYSIA. And of course, I lah gegel yang akan duduk di seat yang paling depan sepi tanpa sang kekasih --' 

Buku ni biasalah pasal remaja. Remaja perempuan yang susah sangat kekdohhnya nak buat keputusan dalam hidup sebab apa sahaja keputusan yang dibuat sendiri oleh dia end up dengan something yang tak best. Yang poyo. Hidup kekonon glam duduk bawah telunjuq bestiee since kecil. UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA LAH BELI. Aherherher. Well, never know this book got so many covers. Got a trailer too and Omg the blog is kinda real too?! *loncat kijang setepek*

Pada suatu hari, di petang yang hening. Uhmm uhmmm, I saja lah tweet pasal buku tu and to my suprised, Jessica Brody the writer has RT-ed my tweet about the book. Can't deny the feelings, straight away screen-captured this!!!!!!! Aherherher *golek pipi* 

Omg omg omg - gaya Lisa surihani. 



Lopeh dapek tahu den konon RT-ed dongan kakak Jessica tu, den sesajo lah batak opsss hiksss adik adik jangan guno ayat batak tu. Up 18 boleh lah. Uhmm uhmm, haaa nak cakap omputeh dongan dio. Ado lah LIVE kan daripado then tweet doket tweetpemes takdo depa layan,nahi nehi. Again, terporanjat! Habihh semuo urat darah terkeluar sampai keluar trakea. Jus gaster yang dirembes menaik dan akhirnya..................................................................... kembali normal. Cukup bombastic tak hayat koo? --'  Tapi, den tak sompek nak print-screen kan apo yang dio RT-ed. Aherherher. Maaflah. Time tu pc rosak. Ajengjengjeng. lain tahun I buat lagi :) tapi tulahh, macam peliksss. Cemano den punyo tweet pasal buku tu boleh dio tahu. Then takdo lotak hashtag apo pon. Kato worldwide ekk. habis kenapo den tweet biebier,dia tak pornah reply? #Cedih.

Akhirulkalam. Jomlah isi masa lapang dengan melakukan sesuatu yang baik. Yang berpekdohhh. Jangan nak melaghooo jek k Jangan. K boi.