20121206

Renjiss ; Kak Nurul's Engagement.

Assalamualaikum 

I ; FYYY, JOM AMBIL GAMBAR DENGAN ACIK DIDYY JOM? *MUKA EXCITED*
FIFFY ; KITA TAK NAK LAA *BUAT MUKA*
I; ALA, JOMLAH. ACIK TACING AH DENGAN FIFFY 
FIFFY ; ALAA,KITA TAK NAK LAA *DAH START NAK MARAH*

Kids,offlate are too emotional manja manja yet cute xoxo :* hahaha. Hebat tak hebat I berjaya memujuk beliau untuk bergambar sesama. Well,disebalik kegarangan itu, terserlah naluri ke-mommy-an ku. Laut yang ditenang disangka tiada ikan -..- So,pada siapa yang tidak melihat teaser disebalik entry ini boleh lah ketik sini . Kemain promote. Yucks. Sooo, itu hari 10/11/12 ramai kan yang buat sweet sweet event. Yelah. Bukan senang nak dapat tarikh macam tu. Booked kahwin pun belum tentu ramai yang datang sebab date dia gila clash dengan orang lain. Hehehe. I masa tu baru 4hari jawab SPM *menangis* hari ini 6/12/12 dah habis semua paper dah *menangis* entah apa perasaan yang pasti I #Cedih. Ehhh, hastag. Hmmm #Cowyyy -,-

Bie ni bestfriend I since I kecil. Kiranya dia keluarga angkat I lah kan. Event renjisss ni kakak dia punya kak Nurul. So I ni kira tetamy VIP la kan well biasa datin's life is me me is datin *muntah rainbow* Kakak Nurul punya tunang nihh classmates masa dia further study dekat melaka tahu! Dulu couple dengan orang lain,dan dan tunang dengan classmate sendiri. Ajaibkan cinta? Allah dah tentukan. Kadang kadang yang ada dekat depan mata kita tu lahh jodoh sejati kita. Ecehceh. Feeling doctor cinta.

Bulan dan hantaran yang maha cantik. *Omak kakak nak yang lobeh dari ni boleh tak?* *puppy eyes* 

With Paqihah. Actually, nama dia Faqihah. Saje jek den sobut macam tu. Dia ni adik bakal pengantin. Kenapa I yang berseri disini? -.-

Ni dia B. Nabihah. Hikhik. Ni ketularan keluarga dia yang panggil dia B b b b b so I pun B b b b b. ;p

Malaysian Next Top Pwences goes to BULAN! I suka photo ni and don't ask me whyy. Nampak sangat tahan gelak. Ke tahan kentut? -,-

Dan kakak Nurul bersama sama dengan tunangnya akan melangsungkan perkahwinan mereka pada 3/3/13. Again, tarikh dia cantik. Kenapa semua orang suka pilih tarikh cantik cantik?Blerghhh. Omak nanti kakak nak kahwin pakai tarikh apo pulak mak? Ala cedihhh :'( Btw, doa saya semuanya agar kakak Nurul dan tunang diberikan kesihatan dan umur yang panjang untuk pernikahan mereka. Teguhkanlah iman di hati mereka. Semoga mereka hidup bahagia. Dunia akhirat. In Shaa ALLAH. Ameen :)


Bulan dan bakal pengantin;p tenenenenneneennene~~


Nasi putih,ayam goreng tepung,udang masak sambal,sayur tempoyak,pecel and kuah kacang. Nyums much xoxo :*