20121204

Pakatan Kampung

Assalamualaikum 


Retis retis yang melaghoookan. Esok nak exam ERT sibuk lagi nak posing dekat dataran. Ew-,-

SPM dah nak habis. Yang dah habis tu tak payah nak 'omg omg omg I dah habis. Untungla siapa yang habis 6hb tu kahkahkahkah ' Noharom I nak kesah hahahahahah sebab biasanya budak yang habis exam lambat ni emosi mental fizikal rohani jasmani intelek kreativiti inovatif adalah LEBIH BAIK. Wkwkwkwkwkw siapa cakap? I lah. --' 

Itu hari lepas habis class ERT dah habis pun jawab soalan ERT. Alhamdulillah dapat I menjawabnya. So, we all decide nak stay sekolah since kitorang punya rumah masing masing jauh juga dari sekolah. Lagipun petang tu ada class art pula. Yang lagi jauh tu I maklumlah daripada kampung masuk bandar. Hang nak expect apa wkwkwkw *takde motif* So tengahari tu konon nak makan dekat bandar jek memang la bandar and and and i wasn't sure idea siapa ajak pergi mall so i was like ' Uh Aku okay je' Ada juga yang tak nak tapi kitorang jalan jugak. Nampak sangat semua kaki bukannya dua malah lapan ;p 

Maka beraja jalan la kami bertujuh ke mall. Wkwkwkwk best sekolah dekat dengan bandar. Spot nak ponteng banyak. Kedai makan banyak. Macam macam ada. Adalah masa 10 ke 5 minit jalan nak pergi mall tu. On the way nak pergi tu, banyak la juga mata yang memandang. Mana taknya, ada ke orang nak jalan tengahari buta buta (tengahari tak buta,ini adalah bombastic-,-) pakai baju warna design dia sebijik berlenggang macam mak jemah masuk mall. Dah sah la orang cakap 'KAKAK UOLS DARI MANA?' takpun 'EH, OMAK NI ADO APO? UMNO BUKAN DOKET KL KO MAK?' kata Amad kepada Kekasihnya -,- Mana ada belia belia yang masih bersekolah berani nak jalan pergi tempat macam tu dengan pakai baju club?! Manadaaaaaaaa. Setakat ni yang I nampak la. Wkwkwkwkwk. Nampak sangat kitorang rare :)

'Omak,Kakak jumpo Tomok mak. Comel bonar dio nihhh. Jadi monantu boleh tak makk? ' *puppy eyes*

'Omak, Kakak jumpo Beto pulak. Beto pun boleh jadi monantu omak. Kalau omak nak la kakak tak kesah sebab kakak follow~'

Siapa yang gersang nak kahwin entah. ;p eww ewww. Lihatlah jauh tak jauh Iolss jalan. Sampai ke tempat movie pula tu. Dah tu pakai baju macam PUTERI UMNO ambil gambar dekat poster film. Siapa yang gila sekarang? Wkwkwkwkwkwkwkwkwk. Kitorang rilekss jekk memang betul la macam orang kampung ikut rombongan cik jemah. Hmmm hmmmm *kunyah ayam* 

Dah nak balik tu, pergilah UO sebab budak budak ni katanya nak jalan. Ada yang tak jalan juga. Duduk la macam tukang jaga UO dekat bangku tepi tu. Dah nak keluar UO tu pak guard mana entah tanya kawan I si Eyna. Eyna ni yang asyik tunjuk gambar Tomok. Konon la dapat berkat suami kacak -_____- hehe.

PAKCIK GUARD ; NI MAIN BOLA TAMPAR KE?
BESTFRIEND PAKCIK GUARD ; KE PAKATAN KAMPUNG?
EYNA ; EHHH TAK LAH. NI WANITA UMNO. KATERING KATERING 
PAKCIK GUARD ; OHHHHH *muka peliksss*
I tak tahu la pakcik tu percaya ke tak tapi memang muka dia macam pelik. Kot la otak tengah berfungsi. Loading botoi ko ado wanita wanita datang sini. Memang la ada. We olssss jek yang ada baju nihhh!!!!!!
*tumbuk dada* *hidung kembang* :)

Lama lah juga melaghoo. Tahun depan mana dapat melaghoo macam ni. Ada yang kahwin. Ada yang beranak. Entah yang bercucu. Esok lusa I dapat jek invitation cukul jambul cukup seminggu tumbang lembu sekor. Hewhewhewhewhew. Jodoh pertemuan di tangan Allah. Siapalah kita nak halang. Ecehceh. Feeling renjissss.  

TAMAT