20121119

Ladylike turned into the arabic dancer

Assalamualaikum


Martabak ke Murtabak. Apa pun dah selamat masuk ke dalam perut sekitar bebulan yang lepas :)

Currently lah sangat, saya naik seremban. Again, fetch abekoooo dekat terminal seremban. Rupanya dia naik KTM. Rupanya we all salah tempat,hmmmmmmmmzzzz. so itu malam jalan jalan dengan ayah,mommy dengan adik. Survayyy telepon rumah la saja saja orang mesia kan kayooo sebab tu banyak membazir dahku tak paham ini rezeki woi~,~ *hentak meja macam hulk*

Lepas ambil abekooo yang kononnya kacak dahku tidak mengerti sungguh -,- ayah nak belanja makan. Mula mula nak pergi kepci yayyy omg omg omg omg omg omg omg omg this isss sooo great since saya pun dah lama tak makan kepci. Tetapi, itu plan sudah diganti sama plan baru. So, we went to NASI ARAB DAMSYIK. Namo kodai tu nasik arab damsyik bukannyo den sajo sajo melaghoo doket sini. Haha pasal aku nak marohhh nihhhhhhhhhh. By the way, ini kedai makanan arab. Bukan kedai makanan biasa :)


Boleh beza mana yang belum di ratah. Dan sudah diratah oleh perut uncle nordin&family yang suci *heavennn*

Kalau angpa belum datang and merasa nasi ni, sila la ku jemput kalian semua. Sebab nasi dia pun sodap yo. Den kalo ekau dok borak pasal makanan jarang la den nak cakap makanan tu tak sodap biaso la. Den tak cerewat macam mano mano manusio lain. Hikhikhik. Yang kitorang order ni set dengan ayam dengan kambing. Like what i makan kambing. Thisss soooo unbelibebersssss :p takde la, saya makan ayam. Mana makan kambing tapi mak kata nasi tu kan serap air kambing masa masak so i pun makan kambing la. Y U NO TELL ME LIKE THIS AHHH *menangis* :( Ayam dia sodap. Lombut. Nyums. Dia ada siap dengan sauce apa tah sedap la. Macam pedas gila serius siapa peminat spicy road macam ai di highly-recommended kan untuk datang ke sini. Ada plain tairu hehe masam. Tapi i dislike sikit.

Air habbastus-sauda dengan shai. Bukan shae :p

Let me get this clear hahaha doket sini ekau jangan nak borangan la nak jumpo fresh orange,ABC cikang,Apple juice,Coconut shake & lain lain lagi. Sini air diorang semua macam yang doket gambar tu la konsep yo dah namo pun arabic thingy mano boleh jumpo coconut shake yang gebu and nyums itu. 

Akhirukalam, sila la datang menikmati saat indah di sini selain buat maksiat tak tentu hala. Hahahahahahahahahahahahahhahaha gila ini straight. Jangan risau,makan they all murah kira affordable la tak bawa duit sila pergi 355 sonang. For more information, plssss plssss plsssss ketik sini .Kemain ketik sini terpengaruhhh ni jangan kelupa mau nonton sinetron DIA JANTUNG HATIKU. Punya Aksan yang gebu :p So takpayah fly pergi pak arab sini ado jugak pak arab. Susah sangat masak sendiri tak rugi apa malah suami bertambah saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaYANG.

Pinggan lady boss. I go my own way. Bossy me boss. Y SO WHAT?!. Toodles (: