20121125

Jangan cari aku lagi.

Assalamualaikum

Bubu main korek korek muka i. Naughty benar la bubu :p

Kepala i kalau boleh dipusing banyak kali pun masalah tetap takkan habis. Hikssssssssss. I sedih kenapa dia buat i macam ni like seriously, tipu la kalau i cakap sepanjang kitorang kawan kawan ew ew ew kitorang tak gaduh. Hmmmm hmmmmmm macam mana nak kahwin i sedih hahahahahaha ehh gila ek?

I ingat lagi time kitorang first met aaaaaaaaaaaaahhhh comel gila kitorang tersempak. Aherherher, i rasa macam yoooo awak ni comel ah gila tak comel muka macam kacak. Rambut you cacak ala comel. Gigi bersih, i tak tahu la you selet gam yang putih or memang you brush your teeth like every minute ke apa kan. Wangi jangan la cerita wangi gila ehhh DKNY ekkk ke you tenyeh sabun buku dekat ketiak hehe. Takpun AXE sampai boleh rompak rompak. Muka pun licin pakai pencuci yang ada muka Aaaron kot.  Aaaahhhh masa tu i rasa you la makhluk Tuhan paling sepsi *gelek montot 360 degree* :O 

I tahu you buat buat bagi tissue kan masa i terlanggar you,gedik siaaaa you ni hahaha konon la caring. Mihhhmihhh. Padahal nak memiang dah cakap dah lepas tu you hulur tissue wangi got your phone number on it and  k bau bunga rose i suka gila even i tak suka roses you ni sweet lah :)

Kalau dulu, you cakap.... I lah queen dalam hati you. You cakap, apa apa pun yang terjadi, you akan lindungi i. I cakap,dekat you, takyah nak romantika hmmm hmmm sangat tapi you ni degil *gigit tikus* You selalu bawa i naik kuda keliling istana you. I suka kuda warna putih tu and we named it as Lola. Lola comel macam i you cakap......

Tapi...... sekarang semua dah lain. Sejak you join facebook semua,berduyun duyun perempuan kejar you like i jealous tau tau tau tapi i buat tahi jek sebab yalor, i kan baik. I kan girlfriend yang baik. Taat pada you kan. You jek suka main main kan i :( Sejak you join facebook,kita dah lama tak contact like kenapa nihhhh, i pun buat tak tahu jek yalor i kan student like buiiizieeeeeee. Semua perempuan berhenti lah,rayu pacarku. Bawa pergi pesonamu :( Takkan cukup kata kata manismu, gambar gambar sexayy to the max you, tagging tagging, liking liking,poking poking, chatting chatting. I nak sepak you all lah :( 

Malam tadi,dengan berat hati i putuskan relationship kita. And there you go. I'm officially single after being your sweetheart baby *pasang lagu patah seribu* I sebenarnya tak nak bagitau satu Malaysia ewwwww (poyo gila) tapi sebab i sedih ni sangat :(

Takpe. Kuatkan jiwa dan raga. Nak cari yang baru ahhh lepas ni. Biasalah i kan PEMERHATI LELAKI KACAK (PLK)   Nak pinjam tagline Galaksi ahh kiah propa = JAGA JAGA ADA YANG MERATIIII ;P




p/s ; Goodbye mr James. Walaupun mata awak biru baby like owrhhhh *kepit hidung* tapi i still tak nak rujuk. Mata you tak sepsi even badan you smokin' hot. yucks i couldn't believe that i could wrote something like this k boiiii.