20121102

I declare myself as a soldier.

Assalamualaikum

Nok make silew bacew bismillah dulu. May Allah bless you :)

Promise me this won't be soo emotional as i don't know how to write an emotional thingy but i do know how to write in gediks way. *flips-lemak-pipi* So, SPM is on monday. Dangggg,so creepyy me. Best of luck to us.Best of luck to 95's. For those who didn't study well or had prepared well. Just try your best. Hikhik. Ayat memang perghhhhli diri sendiri habis. Ai memang camni. Ai kan pemalas. Emmm emmmmmmm. So,this is just a short update jek. Takde benda apa pun. Neverthelesss,just wait for my next entry. Hiks. Ai kan retis,insyaAllah nak attend someones event. Emmmm emmmm *kunyah ayam* 

Sikit nak share, percaya dengan kemampuan kita. If kita rasa kita dah bagi the best best best zesttt vesttt on our paper tapi hasilnya kurang. Percaya pada Ilahi. Sesungguhnya,Dia ada sesuatu untuk kita pada masa hadapan. Namun sila salahkan diri sendiri jugak pada yang tidak belajar(macam ai)nak kan result yang gempak,hasilnya result teruk. Time tu doksah salahkan orang lain,tapi diri sendiri K. -,- Jangan nak jadi macam ai selalu study last-minute,result teruk lepas tu nak menyesal.Namo namo. Tapi insyaAllah,selagi kita dah berusaha,yakin and berserah pada Allah. He knows what the best for us. Lagi satu,solat jangan lupa. Mohon sesuatu dekat Allah. Pinta yang terbaik. InsyaAllah,Allah akan makbulkan permintaan uOlsss. InsyaAllah :) Ameen :)

 Kakak Bulan big boss. Lady-big-boss macam ai don't drive. Punya supir. Ewww*muntah rainbow tak nak berhenti* 


Don't stop the journey untill you had reached the destination. Don't stop putting a hope untill you got something from the hope. Don't give up so easily. Be tough and strong. You're the one who had create your own world. Others can't be you as well as you too. Don't stop put a hopes to Allah. Believe in yourself. InsyaAllah,your dream will come true. May Allah ease us for every single things that we do. So, 95's pls get ready. Eventhough english ai macam blerghhhh jek so i was confuse with who/whom but nevermine. Will find my madam. Hiks. Gonna grab my books. Happy Sijil Pelajaran Malaysia. Bismillah.....