20121108

Dikala Pagi Jumaat

Assalamualaikum

Ini gambar rare. Rare ke? Booo.

Morning! (entry ni ditype ketika pukul 0753) Emmm emmm macam nak berpuitis jek ayat ai. Soooo,exam is over. FOR THIS WEEK. ONLY. Huksssss. How's the exam? Emmmmmmmmmmmmm *bunyi cengkrik* I wasn't sure what to say because,ai pun tak tahu nak describe apa pasal exam tu. Karang cakap senang kata riak. Susah tak pernah riak. Macam mana tu? -,-

Today is Jumaat. A day with full of barakah. So,marilah kita ayuh bangun pagi do things that we should do. Hukssssss. Hari ni last sekolah lepas tu dah holiday emmm emmm bestnya. Kakak Bulan dah tak payah nak best vesttt ze zesttt sangat ai kan dah tak sekolah tahun depan. lepas ni boleh lah ai jalan jalan dengan girlfriends, makan pizza sampai badan jadi tong and apa apa jek lahh. Tapi Kakak Bulan dapat PLKN. So,how? *kekening* *pingsan* 

So, i was like kerinduan tiba tiba. Iolssssss pernah menyatakan -,- yang ai ni rinduu nak sekolah balik hahaha tolonglah kenapa dengan ai ni k semacam dah gilaaa bangun nak subuh ingat sekolah. Sebelum ni bangun nak subuh ingatkan aaron aziz. Emmmmmmm. 

Ai rindu nak tidur dalam kelas,gossiping dengan classmates or even schoolmates. Rindu nak pergi toilet. Rindu nak belajar dengan cikgu-cikgu. Well, i suppose to write this entry next year -,- ''Lepas ni,dah takde siapa nak temankan kau berak setiap pagi dah tau!'' *menangis*

Huksssssssssssssss. Dah dah tak mahu sedih sedih hahaha kemain tak mahu,so DLCW is going to be a bridegroom dah. Orang kata,wedding of the year ada livestream kannn emmm emmm nak tengok ah. Bila kahwin ai pun tak tahu,saturday kannn? Hikssss. Dengan WMC haaaaa. After this can call her DWMC. Apa ngarut ai entah-,-


Ini rare. Saya percaya


P/S : Nazim Othman dekat 8tv. Gottagoooo :)