20120922

Hujan yang lebat selebat hatikooo

Assalamualaikum


A walk to remember

Tangan dooookkkk meraba google salahkan diri sendiri sebab nak jugak update entry yang entah apa apa di petang ahad yang mulia ini *duduk bersimpuh* By the way, hujan lebat tapi dah berhenti again salahkan diri sendiri sebab asyik dengar lagu noooooooaaaaaahhhh band separuh aku :-) gigihnya buat ayat colour colour ee gedik lol. Petang ni random eh bukan ke tadi kata hujan selebat hatikoooo maigoddd. Em em apa nak buat lagi ni haaa,dah dua hari tak sekolah MC demam dan sakit tangan kanan tiada siapa tahu ni dah bagitahu sengal V.O. VO takda apa apa maksud sesajeww jeww k eh trial pun dah habis yayyy me!! yameeyhhh yomeyhhhh *kunyah jagung* bahagia. ha ha ha ha ha ha dah tu je kbai ahad. esok isnin sekolah yommeeyyyhhhhh *kunyaaahhh daging renab*