20120515

Selamat 17

Assalamualaikum 


 Pergi sekolah, boleh pula pakai kasut sebelah brand lain, sebelah brand lain. Duhh >.< Time tu rasa macam nak *menangis tepi kolam* ja. Hurm, dah sampai simpang nak masuk barulah gedik nak jerit macam xoxo. 

Me ; Ayahhhh! Kasut kita sebelah lain sebelah lain lah. Macam mana ni? *sigh*
Ayah ; *looking at my shoes* then hahahahahahha *evil laugh* haaa! tulahh kau siapa suruh tak check. Haa, pakai lah kasut tu.
Me ; alah ayah ni zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
 Ayah ni. Jahak pula tetiba kaannn. Semalam buat historyy ah pasai pa, saya jalan sangatlah sopan. Motif? Tak nak bagi orang pandang kasut. Pastu, sanggup tak jalan mana except pi tandas ja. Dayyumm sangat tahu. Pastu datang sekolah ja, sorang-sorang wish ' happy birthday' ' sweet seventeen' ' selamat hari lahir/jadi' ' selamat hari tua' Y must hari tua?! *buat muka* Ehem tak kisah lah janji depa ingat saya naa :)

Biskut batik itee :') thankyouu kepada yang berkenaan <3



Terima kasih semuanya. Alhamdulillah, am super duper lovely 17. But, am always think that am 18 enough. *muka comel* Thankyouu Allah for giving me another chance to still be alive in your world. To always do the good thing. Dan akan terus beribadah dengan penuh ikhlas, kusyuk & istiqamah kepada Allah. 

Then, nak cakap juga terima kasih kepada semua orang yang ingat kita. Kita yang berkelakuan gila, kita yang selalu terlepas cakap, kita yang selalu buat masalah dekat awak semua, kita yang gedik, kita yang sungguh tidak sopan, kita yang kuat tidoq dalam kelas, kita yang selalu menguap, kita yang ada guna pakai barang awak, kita yang suka xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo :* terima kasih kerana sudi menjadi rakan gossip kita,dan terima kasih sebab ingat kita selalu *menangis tepi kolam*

To umai, bie, wana, bidah, aina, hazreena, batrisyia, ina, fana, eyna, myra, nurul, myza, adilia, kakchik, nanad, eqin, nana, piqa, siti, linda, alyn, hani, dila, qiah, nad, nina, nadiah, anis, syera, yana, hana, saie, qila, iqa, najat, sharul, ajib, buntet, aril and etc. Thanks for those lovely dovey wishes. Yang bagi present tu thanks juga. Banyaknya thankyouu :)

May Allah bless uollzz dunia akhirat amin :) and am proudly to say that i'm officially seventeen. Pasni boleh main renjis-renjis pengantin baru *muntah rainbow* . Bubbli-baizz! *waving*