20120513

Ringkas

Science


Assalamualaikum


Minggu ni minggu exam. Bulan ni bulan exam. Semorang rasanya tengah perah otak. Enjin laju manjang. Lulz. Me too. Tapi tak berapa nak perah lah. Ha ha ha *cough* . Soalan kali ni memang tak mesgha alam langsung aihhh~ Saya dah start exam lama dah. Tinggal lagi 4 paper ja. Sains,Sejarah,Agama & Ekonomi Asas *cough*.

Minggu ni pula ada sambutan hari guru. Ada firasat cam tak nak datang ja. Mwahahahahahaha *evil laugh* eh tak, bukan maksudnya saya ni jahak eh eh eh tak pi hari guru tengok cikgu semo no no no *geleng* Ehem. Cuma boring sebab tak buat pape kannn *senyum* tapi tengoklah kalau rajin.

Nama pun dah baru. Ehem. No more aajurees. Sekarang dah jadi bulan lembek. Entah ape yang lembik saya pun tak tahu. Sekarang dah tak aktif sangat blogging. He he he. Sebab musabab dia takde benda nak ditulis. Takde. *angguk*

Nak pergi baca sejarah pula. Hurmmmm *kunyah epal* Selamat ber-exam rakyat malaysia. Bubble-Baizz! *waving*