20120312

Segmen Cuti Sekolah : Kumpul Link Untuk Blogwalking!

Assalamualaikum ^^



Tadi blogwalking saya ada jumpa sesuatu yang menarik untuk di buat selain bersosial bersama para peminat. Luls. Sooo, sesiapa rasa blog dia macam takde orang nak baca *macam saya* ataupun dia rasa blog dia perlu kan ramai kawan baru ataupun dia rasa dia nak cari jodoh dekat blog mana tahu boleh buat drama cinta di blogspot. Err, mana tahu kan hehe, soo boleh join segmen ni.







Btw, bagus jugak lah korang masuk segmen ni. nak nak budak sekolah. yelahh, lepas habis exam ke buat homework ke, lepas habis buat revision ke, lepas bergayut dengan lelaki ini ke boleh lah join. Daripada korang buat kerja yang kurang berfaedah macam main facebook. *sembur diri sikit* hehe. so, join. macam mana nak join? Click jah banner tu lepas tu ikut lah apa rules dia Okayy. Dahh nak makan ayam. Baizzz :-*


Aajuree