20120211

Vidi-ewww-too-em-pee-tree.

Assalamualaikum ^^


Pernah dengar VIDEO2MP3? Pernah? Pernah? Pernah? *angguklaju* Hurmm. Acano yang tak pernah? K. Ini hari saya nak citer pasal VIDEO2MP3 atau dalam persamaanyaa kok begini buk = vidi-eww-too-em-pee-tree (Y) *apa fungsi Y?* K. ini sudah jelas lagi terang serta bersuluh bukan kelas mathematics harap maklum. *kesathingus* K. Banyak gilaaa kut K. Harhar, sebelum ni kita kan suka sangat/selalu sangat download lagu dekat 4shared. Hurmm,tahu 4shared? Tahu? Tahu? Tahu? *angguk360darjah* K. Acano yang tak tahu? Errr,tak rasa macam gampang ke bila salin balik ayat atas. Err, naaahhhh 4SHARED :



'Oh, Inilahh 4shared' -Kata Nyet

Orang biasa download lagu dekat sini,actually ada banyak website yang boleh korang pilih. Macam adik saya, dia biasa pergi dekat mega mende tah,yang kata ada problemo dekat omputih sana. Saya biasa pilih sini. 4shared. Sebab, ianya mudah/gampang/senang & it will always be freee. Yayyyyyy *claphandssoohhh*

Tapi,kadang-kadang 4shared ni pun macam tuuuttttt. Yoklaahhh, kadang-kadang ada lagu yang kita nak,takdokk dekat situ. Alhamdulillah, a friend of mine, yang tunjuk cara ni. Since that,saya suka download laguuu dekat sini. Oh,rasa macam bahagia *evillaugh*. So,citer banyak pun tak guna. Mari saya tunjuk K?


'Oh, inilah Video2mp3'- kata nyut


Nak guna gampang je. Korang pergi bukak youtube , then cari lagu yang korang nak. dah siap sila cari button share . Cari link dia, copy. Lepas itu, paste dekat column dalam page video2mp3 tadi. Seterusnya, ikut jelahh arahan yang hado. Last sekali, korang tunggu 'pop-out' punya file sama ada korang nak savefile ke open. Huuuuu, cara dekat sini senang sikit. Tapi, kadang-kadang dia stuck sikit, tu korang kena lahh refresh K? So,lepas ni takpayah laahh pergi 4shared buat penat ayak liyuokk ja maki sebab lagu yang angpa suka takdaa dekat sana. Mai dekat sini K? Hahahahahaha

Ini apa? :P

Ohhh, best of luck yo , kalau ada yang cuba lahhh :) Baiizzzz.