20120120

Time Kacehh Ciguu. I ♥ u

Assalamualaikum ^^
Sila putarkan lagu twinkle-twinkle little star untuk mendapatkan mood mudak mudak :)
Hi, kawan kawan. Celamat hali jumaat. Hali jumaat ni hali kegemarran kite. Cebab hali esok cutiii,boleh bersosial di bandar untuk melihat laki laki kachiaakkk. *pingsan*. Ehh,lupelahh kite kan tenyah cakap maje maje mane moleh munyik olang tue. Minggu depan sekolah tutup tau kawan kawan. Mak ayah kite kata olang chinese nak belaye. Patutlahh kite tenyok amoi amoi apek apek dekat tempat tite tinggal ni ale pacang lantern. Ale pacang lampu liplap. Mile malam malam meti lawa lagi lawa kalau tenyok dengan menantu ayah -____- Eh apeni mane ale menantu ayah, suami hakuu. *macam ganas bunyik kau* Ohhh ye, patutlahhh limau mandelin manyak jual dekat kelai kelai. Manyak rasee manyak manyak,tite sukee~ Mile sekolah dah tutup, makna nya cuti pun dah start lahh kawan kawan. Ohh yayyy! Moleh tenyok cartoon campai lebam. Tapi kan kawan kawan,cuti sekolah ni manyak homeworks lahh. *homework yang hendak dibuat adalah banyak,jadi kesian tambah 'S' *  Tite rase macam nak pingsan lahhh tenyok homeworks manyak manyak. Acano nak pigi lihat laki laki kachiaakkk? *kesathingus* Cedih cangat cangat. Cigu ni apelahh, tite kan 17,mana moleh bagi manyak manyak. Bagilahh cikit cikit. Tite pun nak laye jugak. Nak makan limau sampai coroi jugak. Nak jugak! Nak jugak! 

hmmm cedihnya. Cedihhh cangat *sruuttttttt*


Takpelahh cigu,caye akan ucehe buat homeworks tu dengan sebaik mungkin. Time Kacehhh Ciguu,Kaceehhh time ciguu♥. Macam impossible je gua nak buat dalam masa sombilan hari. Acano? Ehh,kenapa cakap macam olang tue ni, haihhh tamao tamao ^_^

By the way, untuk cemua rakan-rakan yang menyambut chinese new year ni, tite nak cakap HAPPY CHINESE NEW YEAR 2012. Tahun ni kann tahun naga,meti ale manyak naga.Makan olen manyak manyak jangan campai corot tauu. Hihihi. God bless uOllss :)
Bai kawan kawan,tite nak main kucing. -_________________________- 
AzN