20120113

Talking about my sukan

Assalamualaikum ^^






Ya,gambar tu memang buat aku teringat dekat mr.SET. Bukan abang seth. Mahupun si gagah aaron. Aaron mana? Aaron yang lari nak makan nasi ke hape? Lolzzz, anyway, aku ni memang nak update something tau, tapi eberyyy-time aku nak update, mesti jadi draft. Sian kau -_____- .  Okayyy, since last week baru minggu pertama kita sekolah penuh kaaaannnnnn, aku nakk cakaplahh aktiviti mak jemah dah start which is sukan. Latihan sukan. Aku memang tak suka betul dengan sukan dan adik beradik beliau. Ce tanya classmate aku,semua tahu aku ni kaki bangku, kaki kipas,kaki ampu,kaki gossip,kaki tidur,kaki berangan,kaki miang. *apa itu?* yang hot seratus percent! Sanggup ni tak datang latihan sukan semata mata aku dah buat janji temu dengan para bantals dan selimuts aku. Sanggup ni tadah muka dekat twitter semata mata nak tahu apa 'abang marikh' buat. Sanggup ni nonton om wisnu lagi rencana'in sesuatu buat musnahkan pak prabu. Sanggup jugak,tengok si fabian yang aku rasa lagi gagah maha perkasa daripada si marcello machado yang disifatkan oleh nenek aku,hero busuk. Lolzzz,siann kau zzzzzz -______-. Tapi,bila suruh pergi sukan,semua tak sanggup. Mwehehehehe, daripada aku form 1 sampai sekarang, korang boleh bilang pakai jari kut berapa kali je aku datang sukan punya latihan. Tapi, bila kau suruh aku datang merentas desa ke larian perdana ke larian mahkota ke memang aku rajin. sebab musabab yang pasti dan jelasnya aku sendiri tak tahu. Mwehehe,even sebab utama kenapa aku tak suka latihan sukan pun aku tak dapat cari lagi. Bila bulan doblas dah nak habis je, aku mula lah tak senang duduk, tak senang rasanya nak goyang kaki, tak senang rasanya nak main nyorok-nyorok, tak senang rasanya nak tengok lelaki kacak berlalu.Tak senang rasanya nak tambah sup tulang dengan kuah kicap yang pedas tu. Aku buat je sedap ^^ Sungguh semua pasal sukan. Otak mesti ligat nak cari alasan menda aku nak kasi kat cikgu. Pernah sekali, jeng jeng *drumrollss* blupblupblup aku kena rotan. Meigod, what the pish? I kena rotan, hoyeah iye kena. Gara-gara aku tak datang sukantara. TROLOLOLOLOOO, kena rotan depan para manusia,depan *******. Saat tu,aku rasa macam nak sorok je muka celah ketiak panda sebab malu sangat. Mwehehe miang aku ni miangs uoollsss jangan ikut. Serius,rasa macam something ah kan. Yelaahhh, budak hot kena rotan. Hilang kecantikkan aku. okay tipu, lepas je kena rotan terus aku datang. LOLOLOLOLOLOLOLO. Lari pun sama je lambatnya tempat ketiga TERAKHIR. Betapa lembiknya aku ni. This year ada lagi, memang memang sekarang aku nak je nyanyi lagu 'ongbak ringyu'. Ahhhh,jiwang siot. *apa kaitan ongbak ringyu dengan sukan?* Bai 


AzN