20120128

Isu Homework Barangkali

Assalamualaikum ^^


K. Aku rasa cam boring doh nak buat apa ni homework semua tak siap lagi K dah siap kan mathematics jaaa *jelingmiaw* . Even aku dah tau tau ni homework tak siap masih itu pergi download lagu 'TERLANJUR CINTA' gara gara baru lepas habis kalok. K,aku pergi kalok K. Best K. K,annoyingg -_________-. Errr bercakap fasal homework, aku ada lagi 4 jenis lukisan yang belum disiapkan. Gilaaaaaaaaaa malas. K,entah kenapa aku rasa macam malas. Cayooo dok idok,aku naik form 5 ni, asal time psv je fokus aku hilang dibawa semangat yang entah ke mana. Dulu kemain : 'Naik form5 ni nak belajar. Kata nak spm' . Sekarang aku rasa macam duduk dan baring serta berdengkur itu adalah terapi yang best buat para studeng macam haku. Like asal jarum jam seplohinggit aku mula tunjuk pukul 12.45 aku dah fikir ' mana pergi bantal busuk aku ni?' ' selimut tadi aku ada lipat idok?' Benda last mestilahhhh fikir 'balik nak tidur'. Aduh aduh mana tahan batinku. K,poyoooooooooooo ahh kauu ajuree >.< . So malam ni, ke esok ke bila bila ke kena ah buat 'HOMEWORKMARATHON' Tengoklahh kalau aku rajin. Oh yo, besok ada ANUGERAH JUARA LAGU 26. Orang sekarang dah sibuk sokseh segalakk nak lagu fayveret mereka menang. Aku tak kisah. *rabamiaw* Aku tak kisah. TAPI, kalau lagu poyooo tu menang, aku rasa cam cam cam cam cam cam cam cam......................... Oh yo, ni top3 aku. K,top5 . Top3 macam sikit sangat. K,enjoiceeeeeeeeeee :)

1- PENAKUT
2- AWAN NANO
3- BERIBU SESALAN
4- GADIS SEMASA
5- KARMA

Tapi yang paling gua fayveret ni tulahh si dak penakut dengan awan nano. Nano nano nano nano. K, good luck semua!