20111014

Contest Blog KawaiiVintage

 

Fellas (:

Tercekik tulang ikan adalah satu mende yang sungguh tak kool yang pernah aku rasa. Takbest takseronok tak tak tak -,- Sebab aku bosan aku blogwalking then aku terjumpa satu blog ni. Dia buat CBKV.



Blog aku mana ada ciri-ciri kawaii ni haha kalau vintage tu aku ngaku sebab aku punya taste agak-agak demand.Bajet Victoria Backhem kejap. Awwww so kita tengok lah macam mana agaknya dengan blog aku ni. Lagi satu hadiah yang diorang tawarkan ni memang sungguh sungguh terbaik. Memang kalau tak menang boleh buat aku mogok makan24/7 ,boleh buat aku hilang akal kejap. Macam macam lagi ahhhhh (: 
Kalau nak tahu lebih clik je banner yang aku dah tepekkan tu. Apelagi time nak jumpa bomoh , kasi santet siket ini blog. Puhh kiri puhh kanan --' . 

KITA NAK MENANG,AWAK?


Wcinta
xoxo
Azuree