20110915

Siapaa nak tahu?

 
 Fellas :)




Pergi ke sungai naik roket
Ohh baru sekarang gua nak hapdate :'( 
#sobbssssssssssssss HINGUS :D
Ok sebenarnya kan actually kan dahh banyak kali orang tanya ke aku. Macam ni macam ni '' Hai Azureee(nama betul dirrahsiakan) Erkk haa macam mana kau/youu edit blog ehh. Cantik lahh with theeee cute background and the other stuff .'' Okkkkkk teharuwwwww * kesat air mata* Mana adaa lawaa weii hahaha ada orang tuh lagii lawa kan. Aku ni tak lawa tapi maness.. Ohh yeahhhhhhhh jadi aku rasa macam aku nak share lahh dekat korang mana-mana blog yang selalu aku dapatkan bantuan tuto's yang sangat-sangat easy come easy go :D.  Jangan lupa lepas guna pakai tuto's diorang bagi penghargaan. Macam letak kat sidebar korang ke ape ke tak kesah lahh. Janji korang meng-kredit ok? 

Pija's Tutos
HannaFauzan's Tutos
Yana Ellyana's Tutos
LyssaSecret's Tutos
EedaLatif's Tutos
AnysMayonis's Tutos
Farzana's Tutos

Tuu diaa adik-adik. Heeee senang-senang pergi lahh cuba. Ohh ohhh masa mula-mula aku belajar edit aku selalu pergi dekat cik hannafauzan punya tutos. Lama-lama baru pergi tenpat orang lain. Actually , banyak lagi tapi sekarangkan dunia sangat mudah lalu anda hanya perlu google sahaja :DD . Selamat mencuba ! :D

Dengan Lovee
xoxo
Azuree