20110829

Raya Edisi Ringkas


Hi Fellas :)
Esok raya malam nanti aku nak ajak adik aku baling bom dekat rumah apek sebelah. Meriah rasanyaa *teharu kejap* So macam yang aku dah citer thumbdrive kesayangan hilang. Semua muka aku yang cun-melecun ade kat dalam tu. Konon-konon nak letak banner sendiri kat dalam entry ni tapi tak dapat. Muhuhuhuuu. Tapi takpelahh sempena raya besuk aku nak bagi satu ucapan. Awwww ~

Aku Yang Bernama AzureeNordyn#BukanNamaSebenar , berjantina perempuan , berstatus single#eww berketinggian 155cm #dah sah ketot , bermuka comel  ,berhati mulia  ,berpewatakkan menarik #tihpuh.  Ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin. Maafkan aku andai aku ada buat salah dengan korang , err blogwalking asik blogkssing ja ehuu tak komen korang punya entry , tak follow korang yang dah follow aku ape lagi ape lagi , tak join contest yang korang suruh aku join. TERbuat entry yang tak menyenangkan. Bagi pihak kami ampun dan maaf dipinta. Finally , HAPPY EID MUBARAK , HAPPY ALWAYS && DRIVE SAFETY #macam tu ke eje SAFETY? No offense. Air mata aku dah meleleh*lap hinguss sruttttt srutttttt* LuffAN
Malas ah nak tampal banner hahahahaha jangan lupa pandu berhati-hati dijalan raya. Makan jangan melantak nanti perut kau kena culturee shock dia terOPS-POCOT. Ok sumpah melalut. By the way , burung biru akak rosak sape nak tolong? Lepas tu tadi selak-selak tivi tertengok PUTERA KAYANGAN. Baru terperasan yang AIDIL ZAFERIL ahh cemtu ahh nama dia bermuka cantik pulak. Bai


LosofCHENTA
xoxo
Azuree