20110825

Makan-makan Bersama Azure #3- Ribena Susu

 

Hi Fellas :)
Pfffttttttttttt hari ini korang semua telah berada di cooking show aku lahh konon yang diberi nama MAKAN-MAKAN BERSAMA AZUREE.  Jyeahh , kalau akak Sheila Rusly ada KETUK-KETUK RAMADHAN. Aku pulaa ade MMBA macam best ja budak ni cakap. Yeehaaa dahh dahhh aku tauu korang dah boring. Korang pun bukannya suka baca entry panjang cam ranting kayu durian. #Tihpuh. Ayuhh mulaaa ^^


 Bahan-Bahan
1) Air Sejuk 
2) Ribena 
3) Susu Dalam Kotak 
4) Ais 

Cara-cara
1) Masukkan air ke dalam cawan
2) Tuangkan ribena seberapa banyak yang kau nak. Kalau nak masam taruk asam keping ;p
3) Tuangkan pula susu. Aku tak tau nak explain camne. Aku suka guna susu kotak yang dutch lady tu. Susu tepung gua tak pernah try lagi :0
4) Kacau sehingga sebati
5) Masukkan ais.

Siap !

Dahh siapp. Kejap je kot. Hahaha aku sebenarnya takde idea nak update. Tapi sebab feminats aku yang 45 orang tu ada yehhyehh maka aku gagahkan diri aku jugokk. Dan ohhh ni cooking show yang terakhir. Sobss sobbssss *lap hingus kaler hijau* Actually CS ni ada 4 resipi. Sekarang aku just ada 3 je. Jangan sedih awak , jangan sedih --' . Baideway , aku masih berkabung. Kucing faveret akak mati dekk. Huuu huu menangis tak berlagu akak kau. Sekarang tinggal anak dia je. Yatim piatu sudahh budak tu. Hurrr hurrrr. *lapp tahi hidung pulak* Selekeh tak selekeh hidup kau. Dan ohh begini lahh air korang kalau dah siap baby :)

Mr. Google :)

LosofCHENTA
xoxo
Azuree