20110804

Berat Blog

Assalamualaikum
Hello Peeps :)

Apahal puasa korang semua? Ada Baik? Bagusss alhamdulillah ;) Hee hari ini aku baik hati nak share kan something. Erkk adakah anda semua tahu apa itu Berat? Tauu silaa angguk kepala kau. Tauu Blog? Tau jugakk pun angguk eheeeeee sebenarnya aku nak citer pesal BERAT BLOG. Ada engkau semua tauu berapa berat blog kau semua? Tak kan? Akak pun hihi ;p. So hari ini blog-blog anda semua boleh ditimbang di iwebtool.com . Ingat manusia dan benda dan haiwan dan tumbuhan ja ke yang boleh ditimbang? Ohhh tidak blog jugaaa bolehhh #winkkkwinkkkk :DD.Akak ni baru first time buat dik hehehe soo agakk keterjuaan tuu memang ahh ahh ahh kan :) . Soo sape rasa blog kau berat lebih berat daripada  anda sendiri moh lahh kita timbang dia. Sekali sekala bawak lahh pegi medical-check-up kan. Hihi kasi cucuk diaaa baru tauu langit tu tinggi ke rendah? Erkk emmm errrrr tanpa membuang masa aku nak share betapa berapa beratnya blog aku. Semuaaa mesti tekezutkan? Kan kan kan kan #okee dustaaa. Mariiiiiiiiiiii

#Sebelum-Sila Tekan Untuk Pembesaran 


#Semasa- Ayuh tekan untuk tumbesaran 


#Selepas - Mari tekan untuk pembesaran 

Tuuu diaaaaaaaaaaaaa 3 rupa 3 suara kekasihku dijalanan yang berliku...................

perkhabaran :N
LosofCHENTA
xoxo
Azuree