20110731

Ramadan Tiba Lagi

Assalamualaikum
Hello Peeps ;)

Alhamdulillah , sekarang kita sudah pun hampir melangkah ke bulan yang baru dalam bulan islam iaitu RAMADAN. Esok , 1Ogos2011 , ataupun 1Ramadan 1432H seluruh umat islam akan menunaikan ibadah puasa selama sebulan. Wooo tak sabarnya lahhaii. Soo semua , marilah berpuasa ya. Untuk abang-abang yang memang wajib puasa tapi dia buat-buat tak tau ja , jum lahh berpuasa. Best tauu rasa macam lain sangat. For Sure sangat best rasanya. Aku pun tak reti nak explain camne. Buat perokok tegar katanya , sebulan ni tolong lahh say babai dekat engkau punya bestie ni. Bukan sebulan ja selama-lamanya pun takpe. Bukannya elok pun merokok cepat dieee adelahh. Heeee , tingkatkan lahh amal ibadah dibulan puasa ini. Pahalanya pun berganda-ganda ;) Soo , askar-askar semua bersiap sedia untuk bangun sahur besok pagi ! Ohh ya , disempuna bulan puasa ni lahh kan , akak azuree engkau ni nak buat satu cooking show selama 1bulan. Ape bende yang akak engkau nak buat ni. Sila tunggu .......... Dan Ohh , nahhh Jajannn :


Lagi Satu ni Banner Special , takde dekat google except kau pergi carik blog aku pakai google. Dahh belitt abaikan ;')

Nahhhhhhhhh Comelkan Billaboard ni. Wuwuwuwuwuwu terima kaseh semuaaa :')
Hadiah Dari Hati tuuu diaaaaaaa

perkhabaran : Cooking Show HAHA akan bermula pada ..................