20110716

muka baru. Tak plastik wokk

Assalamualaikum
Hello Peeps :)

Selamat Malam semuaaa :) Penat ceduk sana ceduk sini. Hehe , akhirnya siappp lahh ini blog. Mebi this time aku tak nak serabutkan blog aku yang memang dah buruk ni kan. Heee , malas nak upload background segala. Tunggu aku dapat ilham nak punahkan lahh yaa. Dann ohh , header pun baru. Langsung tak edit lebihleih *TIPU Hahaha. Just pudap-pudap pakai mr.PICNIK. Heeee malas nak transparent bagai. Weee~ Lagipun sekarang aku semakin bizi. Selalu meng-anak-tiri-kan blog. Siann engkau. Wuwuwuwuwuwuu :'(. Nak-nak sekarang. yaa kawan-kawan dengan pk2 yang bakal muncul sepurnama bulan lagi mak aih--' Mana nak kejar class hikmah , homeworks , kerja khusus , folio aduuhhh aduhh duhh duhh duhhhhhhhhhhhhhh. Fenatt lahh senahh.

Perkhabaran : Aku sekarang dah ada formspring. Orang jakun memey lahh macam ini.
                      : malam ini malam nisfu syaaban ^^
                      : Jum LIKE FANPAGE LAWA aku yukk. Click ja kat sidebar neh haaa. Muahh kiri kanan buiii


LosofCHENTA
xoxo
Azuree