20110709

Jom Senyum Bersama Shazny Salleh

Assalamualaikum
Hello People !

Kali ini aku telah ditagged atau ditanda oleh seorang rakan blogger yang bernama syazana sani atau zana  kan kan kemain panjang nama link diaa. Kalau korang click lahh nama cik zana itu. Tanpa membuang masa aku nak tepek ini banner uOllssss :)



Jom Senyum Bersama Shazny Salleh 

Lekas pergi tekan itu banner kalau nak join ini contest. Dan biasalah kalau dah namanya pun senyum mestilah penganjur nak tengok muka kita bukan? Setelah dicongak-congak bagai aku rasa aku nak letak gambar ini. Ini gambar aku dah santet siket. Mudah-mudahan aku menang.Puhhh puhhh puhh~ HAHAHAHAHAHAHAHA :D






Nahhhhhhhhhhh budak comel :) Ohh ohh penganjur ada cakap muka mesti jelas. Aku paham lahh tuh erkk close-up tuh apa? Hehehehe maap maap aku neh bukannya tauu sangat menatang tuh semua. Ahhh pedulik , yang penting gambar neh aku dah santet jampi moga-moga aku menang. *tipu ja tuh :)
Dann seperti biasa AKU NAK MENANG AKU NAK MENANG :D 
Lupa nak cakap dia penganjur ada suruh aku tag kan ke 3 orang kawan. Nehh diaa insan-insan yang terpilih untuk dikalahkan kahkahkah *jahat gilaaa 

tag :d

Losofchenta
xoxo
Azuree